Szűrés

A(z) Smart TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Minimalista dizájnnal támadnak a Samsung új monitorai

2015. február 13. -

A Samsung a múlt héten Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon új monitorokat és SMART Signage TV-ket is bemutatott. Az újdonságok között találhatók a legfrissebb hajlított képernyőjű és ultranagy felbontású (UHD) monitorok is, amelyek a technológiai fejlesztések és dizájn révén remek vizuális élményt kínálnak.

Tovább

Samsung SUHD TV – új technológiával a jobb vizuális élményért

2015. január 8. -

A Samsung ma bejelentett SUHD televíziói a hagyományos televíziókhoz képest 64-szer több színt képesek megjeleníteni. Az újdonságot nemcsak a szuper kontraszt, óriási fényerő és látványos színek, hanem az ívelt forma nyújtotta vizuális élmény, valamint a Tizen operációs rendszer révén még könnyebben elérhető Smart TV funkciók jelentik. 

Tovább

Miért jó az ívelt tévé?

2014. október 15. -

Az LG ívelt OLED TV-jének piaci bevezetését követően sokakban felmerült a kérdés, hogy valójában mi az igazi haszna a hajlított kijelzőpanelnek és hogyan lehetséges, hogy annak minden pontja ideális távolságra esik a néző szemétől. Íme, a gyártó magyarázata!

Tovább

Az LG OLED és Smart TV-jét, hangrendszerét és okostelefonját is díjazta az EISA

2014. augusztus 20. -

Az LG 4K OLED TV-je, SmartTV-je, SoundPlate hangrendszere és csúcskategóriás LG G3 okostelefonja egyaránt elismerésben részesült az EISA (European Imaging and Sound Association) 2014–2015-ös díjátadóján. Az LG az egyetlen vállalat, amely három egymást követő évben érdemelte ki az EISA díját OLED TV technológiájáért.

Tovább